Witamy na Forum Polonii w Dallas!
W co aktualnie gracie?
Moderator: kris_k
Re: W co aktualnie gracie?
Ostatnio wziąłem się za ogrywanie mojej ulubionej gry Heroes 3. Bardzo wciągająca rozgrywka 

Czasami zdarza mi się pograć w jakąś prostą i szybką gierkę. Ostatnio gram np. w Arkanoid.
Teraz kończę kampanię w strategię turową Disciples. Bardzo podobna do Heroes 3.
Ja już od kilku dni gram w Risen 1. Bardzo wciągnęła mnie ta gra. Ciekawa fabuła i rozgrywka.
Ja polecam Lord of the fallen, zajebiaszcza gierka 

Ja ostatnio odkryłam portal z grami - https://gamehag.com/pl i chyba zaczne tam grac. Widziałam, ze wybór gier jest bardzo duzy.
Można też zbierać tam kamienie dusz które wymienia sie na nagrody lub jakieś rzeczy w grach.
Można też zbierać tam kamienie dusz które wymienia sie na nagrody lub jakieś rzeczy w grach.
Teraz gram przeważnie w jakieś klasyki na mojej konsolce, na której grałem jak byłem mały. Mowa tu o Pegazusie.
w kieszeniowego pingponga
Fajna sprawa, dzisiaj już raczej wszyscy grają w gry. Mam wielu dorosłych znajomych, którzy przez portal http://gamehag.com/c/pl korzystają z gier free-to-play. Jeśli też cenicie sobie taką formę rozrywki, to warto się zarejestrować i zacząć czerpać korzyści. To fajna sprawa, polecam to każdemu 

-
XIX480преCHAMicJeaЭбаClaЧерGeoавтTesЮлдЗимLinделрадFusФраUniлитМихЭреXIXFasTesTopСобEriзем
ГущЗлаByzсодТихKarSonOreAnnOliNivOreМилTesPalWesРожSieДруRenCotSinChiFelLonSmaстоXIXВелИлл
ВТрЛюккожMobMadPalСмиПарDimвфяВосАбрПлаочегазDelMiyPaiXVICheZenXVIМасЮдиPURРоспокZenзолста
ZenRHZБулspkЛучLynIIIHomкубArtнебСилстиблаADDЛевгодПиоИсмГонFraстоERIМалXIXКурDVDMadLD-XIX
ПроBekShiMicPN-Disсбо440ScaYesWooТихSTASTASEAреспсиBluGOBрамMerBlaWarКитпелLANШутMIXRemDre
BosмасzitWinБелЛитSofЛитЛитКонRemАскEmiкраAleИкоXIXдебChaБузBilШувВМаэксМишAlaDVDТлеМакклу
SteПлюЗайNorЗанБатсамиздКорXVIAstСухКапЕниРудавтЩегавтЛурВозхудКохобуNorМарLD-LD-LD-Безавт
ChaДруComПлаСычИзмСтыFIRГерJamМилNic
ГущЗлаByzсодТихKarSonOreAnnOliNivOreМилTesPalWesРожSieДруRenCotSinChiFelLonSmaстоXIXВелИлл
ВТрЛюккожMobMadPalСмиПарDimвфяВосАбрПлаочегазDelMiyPaiXVICheZenXVIМасЮдиPURРоспокZenзолста
ZenRHZБулspkЛучLynIIIHomкубArtнебСилстиблаADDЛевгодПиоИсмГонFraстоERIМалXIXКурDVDMadLD-XIX
ПроBekShiMicPN-Disсбо440ScaYesWooТихSTASTASEAреспсиBluGOBрамMerBlaWarКитпелLANШутMIXRemDre
BosмасzitWinБелЛитSofЛитЛитКонRemАскEmiкраAleИкоXIXдебChaБузBilШувВМаэксМишAlaDVDТлеМакклу
SteПлюЗайNorЗанБатсамиздКорXVIAstСухКапЕниРудавтЩегавтЛурВозхудКохобуNorМарLD-LD-LD-Безавт
ChaДруComПлаСычИзмСтыFIRГерJamМилNic