Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Czesc
Moderator: kris_k
Czesc
Witam,mam na imie Bartek,aktualnie mieszkam w poludniowej Kaliforni i zamierzam przeprowadzic sie do Teksasu.Czy ktos moglby udzielic mi informacji jak tam jest i czy trudno znalesc prace?Chcialbym przeniesc sie w okolice Forth Worth-Dallas.Czy znacie kogos kto ma pokoj do wynajecia?Jestem tutaj legalnie.Jesli chodzi o wynajem czy moglibyscie mi polecic okolice warte do zamieszkania?Serdecznie dziekuje,Bartek.
Re: Czesc
Pokoju do wynajecia nie mam, ale moge polecic okolice do zamieszkania. Najlepiej patrzyc w polnocne strony Dallas. Np. Plano, tam chyba jest najwiecej polakow, jest polski sklep/restauracja.Bartek pisze: ↑śr maja 02, 2018 9:45 pmWitam,mam na imie Bartek,aktualnie mieszkam w poludniowej Kaliforni i zamierzam przeprowadzic sie do Teksasu.Czy ktos moglby udzielic mi informacji jak tam jest i czy trudno znalesc prace?Chcialbym przeniesc sie w okolice Forth Worth-Dallas.Czy znacie kogos kto ma pokoj do wynajecia?Jestem tutaj legalnie.Jesli chodzi o wynajem czy moglibyscie mi polecic okolice warte do zamieszkania?Serdecznie dziekuje,Bartek.
To ja też się podłączę do posta. Jeśli wybieracie się do Polski spontanicznie to wpadajcie na VisitON - urlop w Polsce - może znajdziecie ciekawe miejsce lub atrakcję, którą warto zwiedzić w wolnym czasie. Tak, po prostu
Chcemy dostarczyć jak najlepszych informacji i naszym pięknym kraju i mam nadzieję, że nasza inicjatywa Was nim chociaż odrobinę zainteresuje

Chcemy dostarczyć jak najlepszych informacji i naszym pięknym kraju i mam nadzieję, że nasza inicjatywa Was nim chociaż odrobinę zainteresuje
Koniecznie odwiedź nas jeśli szukasz atrakcji turystycznych lub noclegi w Polsce
Witajcie forumowicze:)
Miło mi, że mogę dołączyć do forum:)
Miło mi, że mogę dołączyć do forum:)