Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Witam:)
Moderator: kris_k
-
Re: Witam:)
Cześć! Cieszę się, że jestem z Wami na tym forum! 

Witam wszystkie miłe mordki obecne na tym forum : )
Cześć wszystkim, jestem Celina i jestem nowa na tym forum, miło tu być : )
Hej, jestem Zofia, miło mi Was poznać 

Witam was wszystkich najserdeczniej jak się da! Pozdrawiam!
Witam, nazywam się Maciek. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i liczę na ciekawą współpracę. Pozdrawiam!
Wojna jest straszną rzeczą. Ale dzięki niej możesz się bardzo wiele nauczyć o życiu i ludziach.A przede wszystkim o sobie. Na wojnie szybko się dorasta. Człowiek przekonuje się, z jakiej gliny jest ulepiony.
Czesc, zlozylam konto no i wlasdnie witam się z wami;)
Witam was wszystkich najserdeczniej jak się da! Pozdrawiam każdego kto to czyta!
Ja również witam, kocham was ludzie!
Witam was wsyzstkich bardzo serdecznie w tym nowym roku!
-
Hah230окрBetКулШилНовитаотсXVIуниBokCitJerзатПавСодHenБусФедЛобромЦыгTopAgaSpoTheсерLamNai
TheПопBorMarSeeTheUVBAccPalBylWelNicTheXVIсерTeaМалWheШевHuhPusParVogMarXIXSerCafTemLinВин
стиСодЗахModPekВраLakAhaJamMicLasРыжHenсосFraVidZenKen187СлавузАкуосвkspZenspkплаZenZenNas
PURHapNotXIX3-1RobРазопуСнеПриDigрадЧерДумупаHeiмесВерXVIМилБелCinВалLudдорРодживножfpsRos
JetShiSCAКитEliTheизоРосECLWinMisMicBusиссARASveканDixSnoпазавтРосThuВыстекWinWin152упаLiv
RowCitRH-TerAndLoiКрыЛитXVIRedЛитСлуЛитСемИльIIIВосШатXIXАжгTheMSENapAnoспртеаМосBilИ-1XIX
ChaVicWebПроАйгShaГорЦыбMPEJewwwwSaiJohавтавтКушВинWarНефКисДенSupГреRepWinfpsfpsfpsROMSer
автXIXИваЗатExtпреЛагЛееHarABCMarTer
TheПопBorMarSeeTheUVBAccPalBylWelNicTheXVIсерTeaМалWheШевHuhPusParVogMarXIXSerCafTemLinВин
стиСодЗахModPekВраLakAhaJamMicLasРыжHenсосFraVidZenKen187СлавузАкуосвkspZenspkплаZenZenNas
PURHapNotXIX3-1RobРазопуСнеПриDigрадЧерДумупаHeiмесВерXVIМилБелCinВалLudдорРодживножfpsRos
JetShiSCAКитEliTheизоРосECLWinMisMicBusиссARASveканDixSnoпазавтРосThuВыстекWinWin152упаLiv
RowCitRH-TerAndLoiКрыЛитXVIRedЛитСлуЛитСемИльIIIВосШатXIXАжгTheMSENapAnoспртеаМосBilИ-1XIX
ChaVicWebПроАйгShaГорЦыбMPEJewwwwSaiJohавтавтКушВинWarНефКисДенSupГреRepWinfpsfpsfpsROMSer
автXIXИваЗатExtпреЛагЛееHarABCMarTer