Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Blondynka
Moderator: kris_k
-
- Kontaktowanie:
Re: Blondynka
Mężczyzna spacerujący po plaży spotyka dumną i uśmiechniętą blondynkę.
- Z czego sie pani tak cieszy?
- Bo mam bardzo zdolnego chłopaka, dopiero wczoraj nauczył się pływać, a dzis już od godziny bez przerwy nurkuje...
- Z czego sie pani tak cieszy?
- Bo mam bardzo zdolnego chłopaka, dopiero wczoraj nauczył się pływać, a dzis już od godziny bez przerwy nurkuje...
-
Blondynka przychodzi do lekarza i mówi:
- Jak prasowałam ubrania to w przedpokoju zadzwonił telefon, a ja odruchowo przyłożyłam żelazko do ucha...
- Ale czemu ma pani spalone drugie?
- Bo chciałam zadzwonić po karetkę!
- Jak prasowałam ubrania to w przedpokoju zadzwonił telefon, a ja odruchowo przyłożyłam żelazko do ucha...
- Ale czemu ma pani spalone drugie?
- Bo chciałam zadzwonić po karetkę!
Żarty o blondi są najlepsze
Ale przy mojej dziewczynie się hamuję, hehe

Wchodzi blondynka do McDonalda:
- Poproszę frytki.
- Duże czy małe?
- Pani da trochę tych, trochę tych.
- Poproszę frytki.
- Duże czy małe?
- Pani da trochę tych, trochę tych.
Co mówi blondynka gdy urodzi bliźnięta??
Cholera! Z kim to drugie!?
Cholera! Z kim to drugie!?
-
Hahahahhahaha, super tak podczas przerwy w pracy wejść sobie na forum i rozbawić się do łez żartami, dziękuję

- Co powiedziała mama do blondynki przed jej randką?
- Jeśli nie będziesz w łóżku przed północa, wracaj do domu.
- Jeśli nie będziesz w łóżku przed północa, wracaj do domu.
albo jeszcze taki 
Pracodawca zatrudnia blondynkę: - Proszę pani, potrzebujemy przede wszystkim ludzi odpowiedzialnych... - To się doskonale składa - odpowiada blondynka. - W poprzednim zakładzie pracy ilekroć coś się stało zawsze mówili, że to ja jestem odpowiedzialna.

Pracodawca zatrudnia blondynkę: - Proszę pani, potrzebujemy przede wszystkim ludzi odpowiedzialnych... - To się doskonale składa - odpowiada blondynka. - W poprzednim zakładzie pracy ilekroć coś się stało zawsze mówili, że to ja jestem odpowiedzialna.
Przychodzi blondynka do lekarza:
- Doktorze, wszystko mnie boli, dotykam palcem nosa - boli, dotykam kolana - boli, dotykam brzucha - boli.
- Ma pani złamany palec.
- Doktorze, wszystko mnie boli, dotykam palcem nosa - boli, dotykam kolana - boli, dotykam brzucha - boli.
- Ma pani złamany palec.
Blondynka stoi przy kiju wbitym do ziemi i z trudem próbuje go zmierzyć.
Po pewnym czasie podchodzi do niej facet, wyrywa kij, kładzie go na ziemi i pomaga jej go zmierzyć.
Blondynka na to:
- Ale proszę pana, chciałabym sprawdzić jaki ten kij jest wysoki, a nie jaki jest długi...
Po pewnym czasie podchodzi do niej facet, wyrywa kij, kładzie go na ziemi i pomaga jej go zmierzyć.
Blondynka na to:
- Ale proszę pana, chciałabym sprawdzić jaki ten kij jest wysoki, a nie jaki jest długi...