Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Impreza firmowa
Moderator: kris_k
-
Re: Impreza firmowa
Wiecie może jak będzie z możliwością organizacji imprezy w karnawale? Nasza firma obchodzi jubileusz i chcielibyśmy to uczcić z DJem
Lepiej się z tym nie zapędzać przy pandemii.
Każdemu chociaż raz na jakiś czas zdarza się być na jakiejś szalonej imprezie firmowej gdzie wypić można niezłe drinki. Zobaczcie na stronę http://medycznydetox.pl/ jednak nadmierne spożywanie czegoś mocniejszego wiąże się z licznymi zaburzeniami, warto czasem zastopować detoks. Poczytajcie na ten temat na stronie.
Tak, to ważna rzecz. Przecież jeśli zbagatelizujecie tak ważne kwestie, to może skończyć się to dla Was porażką organizacyjną. Właśnie dlatego warto już teraz zastanowić sie nad tym, czego konkretnie będziecie potrzebowali. Jeśli chodzi o wynajem toalet poznań, to zdecydowanie powinniście zajrzeć do https://wcserwis.pl/toaleta-przenosna-poznan/ W ten sposób będziecie w stanie o wiele skuteczniej zadbać o kwestie związane z komfortem uczestników Waszego eventu. O tym w ogóle nie można zapominać, dlatego zwróćcie na to uwagę juz teraz.
Super opcją na imprezę firmową jest grill. Jeśli nie wiesz czym się różnią poszczególne rodzaje grilla to odsyłam do strony z grillami ogrodowymi na której jest wszystko szczegółowo rozpisane 

-
ja na imprezę polecam coś takiego jak barista na targi czy inne eventy, to super atrakcja dla gości. A jeszcze jak się znajdzie profesjonalistów z doświadczeniem to nie zastanawiaj się tylko bierz. Mogę popytać siostrę bo chyba ma namiary na takich mobilnych barmanów
- quigley.isabel
W jaki sposób urządzić imprezę firmową na świeżym powietrzu?
- hansen.josue
Można też skorzystać z pomocy firmy eventowej, które zajmuje się organizacją różnych imprez.
-
Teraz takie imprezy są w ogóle legalne? Ja bym się chyba z tym trochę wstrzymała.
Gdzie mogłabym wynająć namiot eventowy?