Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Moja ulubiona restauracja...
Moja ulubiona restauracja...
witam wszystkich, zapraszam do wpisywania tutaj swojego ulubionego miejsca na dobry obiadek, fajna atmosfere. Ja osobiscie lubie jedyne w swoim rodzaju restauracje, nie tzw "chain restaurant" jak olive garden, fridays itp. Moja ulubiona restauracja wloska byla "saltimboccas" w Arlington, ktora niestety niedawno zamknieto
Wiem, ze ten sam wlasciciel ma jeszcze jedna restauracje w Hurst, nigdy tam nie bylam, ale w najblizszej przyszlosci chyba tam zawitam. Moze ktos z Was tam byl? Zaraz sprobuje znalezc jej nazwe i adres.

-
Re: Moja ulubiona restauracja...
Przecież w życiu chodzi o to, by każdy miał swoje ulubione rzeczy. Mi na przykład do gustu przypadły potrawy z http://www.trattoriarucola.pl/ i tam czuję się bardzo dobrze. Jesli też lubicie zdrowe jedzenie, to na pewno się Wam tam spodoba. Dzielcie się swoimi opiniami 

Ja też bardzo lubię ON THE BORDER
Polecam jak ktoś lubi taki rodzaj kuchni.

Ostatnio troszkę jeżdżę po restauracjach ale kolejną na celowniku jest Bierhalle Koszyki. Mają osobne menu dla piw, osobne dla potraw. Przemiła obsługa i atrakcyjne ceny. Można spędzić w tym miejscu fajny czas, zerknijcie na ich fanpage na fejsie. Dzięki temu zobaczycie np zdjęcia potraw 

nie wiem jak wy ale ja jadam u Gesslerowej
Co kto lubi
Ja zdecydowanie bardziej wolę kuchnię galicyjską serwowaną przez http://www.ckoberza.pl/ Czuć tam ten klimat, który tak bardzo ceni sobie wielu smakoszy. Ja gustuję właśnie w takich potrawach. Jeśli jeszcze nie próbowaliście, to najwyższa pora 

Mi bardzo smakuje jedzenie w Salto. Serwują tam dania kuchni południowoamerykańskiej. Wcześniej nie jadłam, ale właśnie jak tam spróbowałam, to naprawdę polubiłam bardzo. Sama też coś próbuję gotować w tych klimatach 

Salto ? A gdzie jest ta restauracja ? Ja najbardziej lubię kuchnie włoską, zdecydowanie ! 

-
Naprawdę nie wiesz gdzie jest Salto... ? Najlepsza kuchnia we wszechświecie !
Ja lubię wpadac na burgery do R+D Kitchen 

Ja słyszałam, że pizzeria Tina z Krakowa jest super
Kojarzycie może to miejsce?