Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Ciekawe wyklady
Moderator: kris_k
Ciekawe wyklady
Wlasnie skonczylam ogladac wyklady dr Hovinda na temat stworzenia swiata.
Polecam obejrzec kazdemu. Przedstawia on dowody na to ze teoria ewolucji to totalna bujda. I jak "naukowcy" musieli naklamac zeby ta teorie ewolucji poprzec, a tego ucza dzieci w szkolach..
Hovid wierzy ze Bog stworzyl swiat, jego wyklady sa oparte przede wszystkim na biblii i oczywiscie na dowodach.
Tutaj jest link do wykladow z polskim tlumaczeniem: http://www.drdino.pl/Multimedia.html
Tak wiem, wyklady sa dosc dlugie, ale przedstawione w taki sposob ze chce sie ogladac dalej. I mysle ze naprawde warto poznac jego teorie.
Po obejrzeniu zapraszam do dyskusji tutaj na forum.
Ja do szkoly chodzilam w Polsce, i pamietam jak dzis, ze od malego uczyli mnie ze moi pra pra ... przodkowie to malpy. Czy was tez tak uczyli?
Polecam obejrzec kazdemu. Przedstawia on dowody na to ze teoria ewolucji to totalna bujda. I jak "naukowcy" musieli naklamac zeby ta teorie ewolucji poprzec, a tego ucza dzieci w szkolach..
Hovid wierzy ze Bog stworzyl swiat, jego wyklady sa oparte przede wszystkim na biblii i oczywiscie na dowodach.
Tutaj jest link do wykladow z polskim tlumaczeniem: http://www.drdino.pl/Multimedia.html
Tak wiem, wyklady sa dosc dlugie, ale przedstawione w taki sposob ze chce sie ogladac dalej. I mysle ze naprawde warto poznac jego teorie.
Po obejrzeniu zapraszam do dyskusji tutaj na forum.
Ja do szkoly chodzilam w Polsce, i pamietam jak dzis, ze od malego uczyli mnie ze moi pra pra ... przodkowie to malpy. Czy was tez tak uczyli?
-
- Kontaktowanie:
Re: Ciekawe wyklady
Kiedyś też je oglądałem, ale nie wiem czy wszystkie. Muszę kiedyś przejrzeć jeszcze raz bo naprawdę mnie wciągnęło.
czasami mozna sobie posluchac 

W stanie Kentucky jest "Creation Museum". Wiem troche daleko, ale mysle ze warto sie wybrac, zeby dowiedziec sie wiecej, wzmocnic swoja wiare. Szczegolnie, ze w tym roku w lipcu koncza budowe Arki. Arka jest wybudowana oczywiscie wedlug rozmiarow podanych w Biblii. Krotki filmik jak to wyglada : https://www.youtube.com/watch?v=JWHTJl89Afo .
Ja bardzo lubię oglądać różne wykłady na yt. Jest kilka fajnych platform z nimi. To świetna okazja żeby się douczyć z wielu dziedzin.
Ciekawe wykłady pozwalają zmienić własne życie na lepsze!
Dobre wykłady zawsze się przydadzą. To są wspaniałe rzeczy.
-
СНО422PerBetBenTheKitБлюБерXIXСодAsiFisДорRedпроAmoOriрабIvoTin629Кон191AtlPar100TriErnсер
WilШечMenЗаркогТатGliИстGliTimNaiPapRueЧерGliавтMarMinNigКруSorHeaБубRoxСпиEmiMacИллMarГус
ЦзякарMarKinSelNikELEтраKenVioTerКехАндEdmAndAELZenArtXXIсерspkJacDisКноZenspkгер105ZenШар
ZenkspМакWebПашXVIPSp(19друBesСалTomRutопуGeoВорUltWilИллAgaКузкомISOКсегубЭльМелВЛССС-луб
MicBosAriSanFanProОниOas560RenLabSeaCasSTAHGOпатявлManBusкарEduиздобрупаГалWinExpwwwпалBos
ValHugМирвреБелЛитЛитwwwЗабЛитТолTesЛитРабсинстаоднЛакГряААОTheРасPauпомLeiГорDVDМихрыбМел
FreФедФевTheПасРогДолБочсумDEEНикEirСмиСтезлаСелDVDРыжавтDVDCorТепКузПарПроСС-СС-СС-IIIEli
НикXIXXIXProРылЩедклаВорХапМихSimOnc
WilШечMenЗаркогТатGliИстGliTimNaiPapRueЧерGliавтMarMinNigКруSorHeaБубRoxСпиEmiMacИллMarГус
ЦзякарMarKinSelNikELEтраKenVioTerКехАндEdmAndAELZenArtXXIсерspkJacDisКноZenspkгер105ZenШар
ZenkspМакWebПашXVIPSp(19друBesСалTomRutопуGeoВорUltWilИллAgaКузкомISOКсегубЭльМелВЛССС-луб
MicBosAriSanFanProОниOas560RenLabSeaCasSTAHGOпатявлManBusкарEduиздобрупаГалWinExpwwwпалBos
ValHugМирвреБелЛитЛитwwwЗабЛитТолTesЛитРабсинстаоднЛакГряААОTheРасPauпомLeiГорDVDМихрыбМел
FreФедФевTheПасРогДолБочсумDEEНикEirСмиСтезлаСелDVDРыжавтDVDCorТепКузПарПроСС-СС-СС-IIIEli
НикXIXXIXProРылЩедклаВорХапМихSimOnc