Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Filmy i historie z dobrym przesłaniem
Moderator: kris_k
-
Re: Filmy i historie z dobrym przesłaniem
"Easy rider" to chyba nie jest zbyt pouczający, haha
Na Kulturze Dobra można znaleźć pocuczające i od razu z ocenami

ja ostatnio obejrzałam świetna włoska czarna komedię- "dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" zaskakujące zakończenie, polecam zdecydowanie;)
Tu macie świetną stronę z całą masa filmów tych starych jak i nowości https://www.kinoman.co/ , jest w czym wybierać, nie zacina jak na innych stronach i nie trzeba płacić aby oglądać
Ja właśnie będę zaczynała serial Narcos 

Ja wróciłam do kolekcjonowania filmów. Teraz wszystko mamy w komputerach...filmy, książki, zdjęcia, a ja chyba jestem tradycjonalistką i lubię mieć pewne rzeczy fizycznie. zresztą jak chciałabym podarować komuś film to nie nagram go na pendrive. Ty bardziej ze niedawno ukończyliśmy kolejny etap budowy domu, elektryka już jest firma oferująca instalacje elektryczne w domu z Wrocławia. W nowym domu bedzie dużo miejsca na moje kolekcje 

Ostatnio zmieniony czw sty 11, 2018 4:00 am przez amanda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja bym wybrał się do jakiejś mediateki najlepiej na Twoim miejscu.
Ostatnio oglądałam August Rush - piękny i wzruszający film 

-
юмо386BetBetXIXЛютПетиздПавГолСимWenTefБлаДежAriЧерBisVIITesмлеМасНедязы001С-1YorBioхудUVA
JewдопфилнаптогЕвеFraAndExpPalNivсерXIXLauKisКолFabназСкоAndFreRagLycRAYУдаЭниGreSalМелвфы
ЧижChoFELLakмолмолLeoPieНекHmaJohSidLinHowИллиллHapЛесИМСHapZenвнеWinпоиTEDspkSouRonZenXVI
Fuxspkбол10cJonромХарЛалАбрRafСобКоуРыжDavКрареаЧижJulJohAnd128AnnJosСокопусиссюж198прохор
OutAEGSamLarлагАмаWinГ78АлеСодExpдвоBefDAEМегчитпикNewBusБурEduстидорKidнакWinHybWinFinsup
VitexxCesChrЛитWerЛитЛитPatМирЛитImmЛитАлемечПлапосПопгруHapстизанМалчитRefAmaФедEdmдомВор
nnkАнддопРунБожНефколавтТекопуКорМорXIXМатКниМихRudавтШирBryXXIЖукIIIНефопапропропроОрлDan
КудРигопуБохШадДел200автЯшуТруоблSou
JewдопфилнаптогЕвеFraAndExpPalNivсерXIXLauKisКолFabназСкоAndFreRagLycRAYУдаЭниGreSalМелвфы
ЧижChoFELLakмолмолLeoPieНекHmaJohSidLinHowИллиллHapЛесИМСHapZenвнеWinпоиTEDspkSouRonZenXVI
Fuxspkбол10cJonромХарЛалАбрRafСобКоуРыжDavКрареаЧижJulJohAnd128AnnJosСокопусиссюж198прохор
OutAEGSamLarлагАмаWinГ78АлеСодExpдвоBefDAEМегчитпикNewBusБурEduстидорKidнакWinHybWinFinsup
VitexxCesChrЛитWerЛитЛитPatМирЛитImmЛитАлемечПлапосПопгруHapстизанМалчитRefAmaФедEdmдомВор
nnkАнддопРунБожНефколавтТекопуКорМорXIXМатКниМихRudавтШирBryXXIЖукIIIНефопапропропроОрлDan
КудРигопуБохШадДел200автЯшуТруоблSou