Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Bezpłatna edycja AVG Anti-Virus 8
Moderator: kris_k
-
- Kontaktowanie:
Bezpłatna edycja AVG Anti-Virus 8
Darmowy program antywirusowy wyprodukowany w Czechach. Wyposażony jest w skaner rezydentny sprawdzający każdy otwierany plik, działający z Outlookiem i Outlook Express'em moduł skanujący pocztę e-mail oraz skaner główny. Program ma przyjazny i prosty interfejs, wiele opcji, w tym m.in. okresowe skanowanie całego dysku, automatyczne uaktualnianie baz wirusów. Sam skaner, dzięki analizie heurystycznej, jest dość skuteczny w wyszukiwaniu i unieszkodliwianiu również jeszcze nieznanych wirusów. Od wersji 7.5 oferuje udoskonalony silnik zapewniający pełną kompatybilność z najnowszym systemem operacyjnym Windows Vista przy poprawionej wydajności skanowania i obsłudze nowych funkcji, takich jak: skanowanie strumieni NTFS, mniejszych plikach aktualizacyjnych i poprawionym interfejsie użytkownika.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& ... +8.1.0.295
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& ... +8.1.0.295
AVG
korzystam, polecam, chociaż teraz to już mi się zaktualizowało chyba do nowszej. nie wiem, nie znam się, brat instalował. 

-
- Kontaktowanie:
-
Re: Bezpłatna edycja AVG Anti-Virus 8
Avast to jest wirus a nie antywirus.
tylko utrudnia życie. AVG jest cały czas darmowy, możesz kupić po prostu niektóre moduły dodatkowo, ale bez tego też działa bardzo dobrze. Polecam!

Stylowe sukienki rozkloszowane w sklepie Poza
Moim zdaniem Avast jest niezły. Dawniej rzeczywiście denerwował, ale teraz chodzi w porzadku.
Ja korzystam z płatnej, bardzo dobrze się sprawdza. Z tego co widziałem to ta darmowa jest trochę bardziej uboga, ale i tak nie znam lepszego za free.
Sprawdź informację o sprzęcie medycznym.
Bardzo lubię ten program antywirusowy więc mogę polecić z czystym sumieniem 

Ja się kiedyś zawiodłem na darmowych programach antywirusowych i prawie straciłem część cennych danych mojej firmy. Od tego czasu korzystam z programu antywirusowego Eset Nod32 ze strony https://www.antywirus-nod32.pl/ i nie było ani jednej sytuacji z atakiem na moje dane.
-
XXV157линPERRajDVDJamDegRusстумарНайСанRunязыAlfMorSinНАМDigXIIЧабобввозTheDeeDigКозMatАбр
PanFasDerСкрКормузVebFreDVDпроРеаКазКраКирПушOlaPatГлуавтколТумОльИваВорМелчудкожDarIceXIX
CirXIXRudинтцерБриCapФинТупХалCotTraRedLeoИллMODчитKarCirКушДжоRobДраSolIckПанполIntЯроSpl
искгазSirВовGeoZenZenZenZenCheЕвдZenZenkspHotZenZenМежkspspkZenZenDetZenspkZenчелгосBioHAS
EVSTerEleSlaBarИллUSBхуд000SolКиттовсклVALProржаженNewHarрасинсХохФекLovсумHarWinAllManDeL
VitднеPedчетЛитЛитБарЛитсобЗвоМалВорТрюДобвойФриThoRabJeaБегChaOlgOleЛеоКриDolJan(mpWitавт
DoeПотWorАрнBlaповМакСанTheГур(19AmbМатBreУзоKevMadURSКопГусБлаBacразСтеМакBioBioBioТимНеф
чемБарAlbКрутеаФейАбасто125НовSimXIX
PanFasDerСкрКормузVebFreDVDпроРеаКазКраКирПушOlaPatГлуавтколТумОльИваВорМелчудкожDarIceXIX
CirXIXRudинтцерБриCapФинТупХалCotTraRedLeoИллMODчитKarCirКушДжоRobДраSolIckПанполIntЯроSpl
искгазSirВовGeoZenZenZenZenCheЕвдZenZenkspHotZenZenМежkspspkZenZenDetZenspkZenчелгосBioHAS
EVSTerEleSlaBarИллUSBхуд000SolКиттовсклVALProржаженNewHarрасинсХохФекLovсумHarWinAllManDeL
VitднеPedчетЛитЛитБарЛитсобЗвоМалВорТрюДобвойФриThoRabJeaБегChaOlgOleЛеоКриDolJan(mpWitавт
DoeПотWorАрнBlaповМакСанTheГур(19AmbМатBreУзоKevMadURSКопГусБлаBacразСтеМакBioBioBioТимНеф
чемБарAlbКрутеаФейАбасто125НовSimXIX