Witamy na Forum Polonii w Dallas!
prawo jazdy
Moderator: kris_k
prawo jazdy
Witam,
w kwietniu przeprowadzam sie do Dallas, moze ktos udzieli mi informacji kiedy musze wymienic prawo jazdy i jak wygladaja egzaminy. Czy jest to tylko jazda, czy teoria rowniez?
Nie znam dobrze angielskiego.
Pozdrawiam
w kwietniu przeprowadzam sie do Dallas, moze ktos udzieli mi informacji kiedy musze wymienic prawo jazdy i jak wygladaja egzaminy. Czy jest to tylko jazda, czy teoria rowniez?
Nie znam dobrze angielskiego.
Pozdrawiam
-
jest tanio i latwo i mozesz zdawac i zdawaqc az zapamietasz pytania na tescie . mam nadzieje ze juz umiesz jezdzic wiec z tym tez nie bedzie klopotu. moze ktos odpisze tobie co ''ostatnio'' zdawal . wiem ze jest teraz trudniej jak nie masz socjalnego numeru ( SSN ) , green card lub obywatelstwa.
greg z grupy muzycznej The Polish Cowboys
greg z grupy muzycznej The Polish Cowboys
-
-
Dziekuje wszystkim za pomoc. Mam nadzieje ze sie troche podszkole w angielskim juz na miejscu w Dallas i zdam egzamin. Mieszkam w tej chwili w Szwajcarii i mowie po niemiecku. Jeszcze raz dziekuje za pomoc.
A moze ktos wie, jak dlugo moge jezdzic na europejskich prawo jazdach?
Pozdrawiam z zimnego Zurichu.
A moze ktos wie, jak dlugo moge jezdzic na europejskich prawo jazdach?
Pozdrawiam z zimnego Zurichu.
-
-
Właśnie to jest zupełnie inaczej jak w Polsce tam nie ma żadnego takiego stresu i jakoś jest to wszystko przyjaźniej. Moim zdaniem głowa do góry i trenuj ze swoim nauczycielem i wszystko pójdzie bardzo okej i do przodu. Najważniejsze jest to, żeby się nie zamartwiać bo kto się martwi na zapas martw się aż dwa razy hehe
-