Dokładnie.Donald79 pisze:Polacy chyba już w każdej dziedzinie odcisnęli swoje pozytywne piętno. Z zawodnikami z Polski muszą się liczyć najlepsi.
Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Polka w MMA
Moderator: kris_k
Re: Polka w MMA
kruk windykacja forum - polecam przeczytać 

Joanna to mistrzyni na długie lata dawno nie było takiej zawodniczki.
Polka w MMA to świetny sukces. Każdy sport jest dobry jeśli nasz rodowity polski sportowiec reprezentuje z dumą nasz kraj, to cudowne uczucie dla niego i dla kraju !
-
- Kontaktowanie:
każdy ma szanse być w czymś dobrym

Ostatnio zmieniony wt lis 15, 2016 3:05 am przez MyszkaMiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem to fajnie, że jest w MMA nie wiem czemu Wam to nie odpowiada.
Polska sportem stoi można powiedzieć, wszędzie nas sporo i mimo, że jeszcze nie dorównujemy niektórym krajom to strasznie szybko zaczynam nadrabiać straty, jak widać chociażby po MMA.
bardzo dobrze ze polki są
MMA jest okropnym sportem... Nigdy nie mogłem zrozumieć dlaczego przysłowiowe "pranie się po gębach" sprawia ludziom tyle przyjemności, toż to prymitywne.
-
Aśka tam chyba walczy od nas !! 

Z każdego Polaka co odnosi sukcesy w sporcie trzeba się cieszyć. Ja osobiście wole inne sporty walki niż MMA. Nie zmienia to faktu że jestem z tej dziewczyny dumny.
Biorąc pod uwagę fundusze na sport ( poza piłką nożną , bo tam się pompuje kase bez opamiętania ) to niesamowite że odnosimy jakiekolwiek sukcesy.
Niesamowite jest to że sportowcy ćwiczący w obskurnych piwnicach , bez kasy na sprzęt i ubiór mają tyle samozaparcia i odnoszą takie sukcesy.
Niesamowite jest to że sportowcy ćwiczący w obskurnych piwnicach , bez kasy na sprzęt i ubiór mają tyle samozaparcia i odnoszą takie sukcesy.