Witamy na Forum Polonii w Dallas!
e-prasa, ebooki, audiobooki
Moderator: kris_k
e-prasa, ebooki, audiobooki
http://news-stand.nexto.pl
miejsce gdzie w zasięgu kilku kliknięć odnajdziesz ulubione czasopisma, książki, setki a wkrótce tysiące polskich elektronicznych publikacji
zapraszamy!
zespół news-stand.nexto.pl
miejsce gdzie w zasięgu kilku kliknięć odnajdziesz ulubione czasopisma, książki, setki a wkrótce tysiące polskich elektronicznych publikacji
zapraszamy!
zespół news-stand.nexto.pl
Proszę tego nie traktować jako spamu. Jest to moja propozycja na polskie wydania i czasopisma w wersji elektronicznej.
Szybko, tanio i wprost na Twój komputer aktualne polskie wydania czasopism w wersji elektronicznej.
Miedzy innymi:
PRASA
Wprost
Mówią Wieki - magazyn historyczny
...i wiele innych
KSIĄŻKI
bajki
ZWIERZĘTA POLSKI. Atlas ilustrowany
... i wiele innych
zapraszam i serdecznie pozdrawiam
Szybko, tanio i wprost na Twój komputer aktualne polskie wydania czasopism w wersji elektronicznej.
Miedzy innymi:
PRASA
Wprost
Mówią Wieki - magazyn historyczny
...i wiele innych
KSIĄŻKI
bajki
ZWIERZĘTA POLSKI. Atlas ilustrowany
... i wiele innych
zapraszam i serdecznie pozdrawiam
Ile kosztuje wykupienie abonamentu w tej bibliotece elektronicznej? Czy jest możliwość ściągania książek na własny czytnik ebooków? Interesuje mnie dłuższy czas abonamentu.
Noclegi http://ranczopodgajem.pl/oferta/22-noclegi.html niedaleko Pilicy.
Re: e-prasa, ebooki, audiobooki
książki w wydaniu elektronicznym posiadają jedną jak dla mnie sporą zaletę, czyli rozmiar(zmieszczą się w telefonie). Też uwielbiam książki papierowe. Czytam wszystko.
To prawda że łatwo sie e-booki przenosi np. w podróży pociagiem itp. Jednak wiekszosc osób woli styczność z prawdziwym papierem
Lepiej się po prostu czyta i oczy się nie męczą.

-
Świetna strona polecam! Obyście się rozwijali dalej 

O, nigdy wcześniej nie trafiłem na tę stronę. Przyda się, dzięki. 

Przydatne linki. Lubie w podróży sobie przytulić jakiegoś audiobooka 

-
A czy ktoś jeszcze (tak jak ja) zdecydowanie woli książki w tradycyjnej, papierowej formie?
Ja wolę te tradycyjne, pachnące drukiem albo już stare sprzed kilkudziesięciu lat z biblioteki, i te wydawane z rozpisani.pl też, niektóre zaskakują i wręcz szokują.