Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Gdzie znajdę niezawodne biuro tłumaczeń?
Moderator: kris_k
-
Gdzie znajdę niezawodne biuro tłumaczeń?
Dzień dobry!
Czy ktoś korzystał z tego biura tłuaczeń w Poznaniu? Potrzebuję sprawdzonej firmy, która ma w ofercie (i w doświadczeniu) tłumaczenia konsekutywne. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje. No, w sumie to tylko za te dobre.
Pozdrawiam !
Czy ktoś korzystał z tego biura tłuaczeń w Poznaniu? Potrzebuję sprawdzonej firmy, która ma w ofercie (i w doświadczeniu) tłumaczenia konsekutywne. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje. No, w sumie to tylko za te dobre.
Pozdrawiam !
Re: Gdzie znajdę niezawodne biuro tłumaczeń?
A nie lepiej zapytać się znajomych?
Ja nie
Ale do Poznania mi trochę daleko. W każdym mieście, a na pewno już w takich większych stacjonuje nawet nie jedno biuro tłumaczeń, a i więcej, więc bez problemu będziecie mogli przetłumaczyć dowolny tekst. Zajrzyjcie sobie także na stronę https://euro-tlumaczenia.pl w tym biurze tłumaczeń otrzymacie bezpłatną wycenę tłumaczenia

Trzeba gdzieś poszukać w internecie! Dużo tego jest w internecie.
- Rockman2018
Wydaje mi się, że coś musisz znaleźć w necie. Tam jest zawsze zajebista oferta.
Tak naprawdę to co miasto jest jakieś biuro tłumaczeń
Niewątpliwie jeśli chcemy miec dobrze przetłumaczone treści trzeba poszukać doświadczonego tłumacza. Ja zawsze korzystam z tłumaczy z biura Junique. To niezawodne i profesjonalne biuro oferujące tłumaczenia konsekutywne, pisemne, przysięgłe, specjalistyczne oraz wiele innych. Biuro zatrudnia bardzo dobrych tłumaczy z doświadczeniem, dzięki czemu nie trzeba się martwić o jakość tłumaczeń.
Wiem na pewno, że tutaj goodtranslate.pl zajmują się tłumaczeniami online. Robią przekłady w 10 językach. Wystarczy wysłać im tekst drogą mailową i po sprawie. Zrobią szybką wycenę, na samo tłumaczenie też nie trzeba zazwyczaj długo czekać.
Bardzo dobrym biurem tłumaczeń jest https://berligo.com znajdziesz tutaj tłumaczy z kwalifikacjami przysięgłymi, przetłumaczysz tutaj kazdy rodzaj dokumentów, przekładają tekst na wiele języków więc warto będzie sie dowiedzieć o cenę, ale z tego co się orientuję to są duzo droższe biura z mniejszą ofertą.
niestety ale ciężko mi coś tutaj doradzić, większość biur które znam nie są za dobre