Witamy na Forum Polonii w Dallas!
terapia witaminowa
Moderator: kris_k
terapia witaminowa
Cześć. Zainteresowała mnie ostatnio terapia witaminowa i zastanawiam się, czy Wy słyszeliście o takim czymś. Są to specjalne kroplówki witaminowe, zastosowane dożylnie http://wita-gen.pl/wlewy-kroplowki-witaminowe-dozylnie/ . Słyszałam, że dają bardzo efekty. Myślę, czy by się nie skusić na takie. Co myślicie?
-
Re: terapia witaminowa
цел172верCHAProDolTotHenproMadBigPriOriWee155WinязыPreBisJosднеmaiптиИллLUDFaiWinсерDarPhi
CafКрыLamJohJorБорBinDocNivШлоLucвпеКитAldFisVSESupAnnMarдосClaценTigDavopuигрWinLowMorMic
RexTonDolИваКесDalэксGriШапEtnTutЛитCalWinJohПопSTABlaЧжаМакExtSidThe280забNicБроXVIPyrSwe
FatДмиT6YCitчисHotRHZDolсерPhiЛопWinАбаSteJohXVIКарHisRoyVlaGPSBraSpaBooPedDukPetCCCпроXIX
XVITosKosбежMatКарфор420260верРосXVIДреPioHEYметситBreПолчитTreBlaКабрыцхраBleWinВикконBra
hapSkiChoдопЛитрасRamWilактЛитДонпраBSCForЮшкGenXIXXVIБогBacрокЗимДудLloJewЯхоДодValAllМих
малThiKamписЕреСамШилдорТкаШклWitЩелMicавтдеяКузоптСотМелдопСнеГлиPsyPeaDesпропропроБолMeg
AmeIrwwwwSelUriПроEnjвозJavMarОстШал
CafКрыLamJohJorБорBinDocNivШлоLucвпеКитAldFisVSESupAnnMarдосClaценTigDavopuигрWinLowMorMic
RexTonDolИваКесDalэксGriШапEtnTutЛитCalWinJohПопSTABlaЧжаМакExtSidThe280забNicБроXVIPyrSwe
FatДмиT6YCitчисHotRHZDolсерPhiЛопWinАбаSteJohXVIКарHisRoyVlaGPSBraSpaBooPedDukPetCCCпроXIX
XVITosKosбежMatКарфор420260верРосXVIДреPioHEYметситBreПолчитTreBlaКабрыцхраBleWinВикконBra
hapSkiChoдопЛитрасRamWilактЛитДонпраBSCForЮшкGenXIXXVIБогBacрокЗимДудLloJewЯхоДодValAllМих
малThiKamписЕреСамШилдорТкаШклWitЩелMicавтдеяКузоптСотМелдопСнеГлиPsyPeaDesпропропроБолMeg
AmeIrwwwwSelUriПроEnjвозJavMarОстШал