Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Strona internetowa
Moderator: kris_k
-
Strona internetowa
Ostatnio firmie tworzenie stron wordpress zleciłem żeby zrobili mi stronę internetową. Teraz posiadam naprawdę bardzo dobrą stronę internetową.
Re: Strona internetowa
Dzisiaj miałem chwile wolnego i przeczytałem bardzo ciekawy artykuł WP External Links .Moim zdaniem ten artykuł warto przeczytać bo jest naprawdę bardzo ciekawy.
Jeśli macie swoją stronę internetową na WordPress, to koniecznie powinniście zajrzeć do artykułów na portalu https://siriuspro.pl/. Znajdziecie tam mnóstwo naprawdę bardzo przydatnych artykułów związanych z tworzeniem stron internetowych i nie tylko. Jestem przekonana, że taka wiedza się Wam przyda 

Ale po co tworzyć strony akurat na CMS worpress jeżeli są również inne rozwiązania typu WiX? Czy się różnią?
-
Kilka tygodni temu podjąłem decyzje , że na pewno skorzystam z bardzo profesjonalnej firmy projektowanie strony www zielona gora , strona internetowa bytom , strona www ruda slaska i projekt strony www gliwice . Każdy kto chce mieć dobrą stronę internetową to powinien skorzystać z tej firmy.